Se alla

Europadagen med våra vänner i Åstorpsalliansen

Klart vi firar både Europa och 200 dagar av fördjupat samarbete med M och KD!

Torsdag 9 maj 2019

EUROPADAGEN 9 maj 2019 på Gamla Torg i Åstorp

 

Åstorpsalliansen (L, M, KD) samlade för att fira Europadagen och 200 dagar av fördjupat och förtroligt samarbete och gemensamt kampanjat för ett högre valdeltagande i EU-valet

 

Liberalerna Åsa Holmén, Clara Holmén, Bodil Hellberg, Mattias Jonsäter, Börje Viebe, Ola Nilsson och Mattias Strand håller de liberala ställningarna under torsdags eftermiddagen för att fira, inte bara Europa, utan även 200 dagar av fördjupat och förtroligt samarbete med vår Åstorpsallians med Moderaterna och Kristdemokraterna. Vi mötte upp våra väljare med kaffe och tårta och förmedlade våra respektive EU-politiska budskap.

Bodil Hellberg, Sofie Andersson och Mattias Strand passar på att förtidsrösta

Bodil Hellberg, Sofie Andersson och Mattias Strand kickade igång firandet med att förtidsrösta. EU-valet 2019 är det viktigaste valet sedan Sverige gick med i EU. Klimathotet, den organiserade brottsligheten och migrationshanteringen måste nu flyttas över till ett starkare EU. Vi kommer att ha fullt upp under valdagen så våra röster la vi på den dag som firar den konvention som skrevs på 1950 i Milano som skapade den Europeiska kol- och stålunionen som sedan utvecklades till dagens EU. En röst på Liberalerna är en röst för ett starkare och djupare samarbete för att lösa de svårigheter som vi står inför.

 

 

 

Att föra en dialog med våra väljare är något som ofta underskattas. Ibland räcker det med att bara lyssna och ta in och svara på de direkta frågor som ställs.

Sofie Andersson, Mattias Jonsäter och Mattias Strand samtalar med väljare